Golfskola på El Rompido med PGA PRO Peter Johansson 

Varmt välkommen till underbara El Rompido i Spanien! 

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal. 

Här bor vi på femstjärniga Precise Golf Resort El Rompido. Ett designerhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har ni allt i er närhet med swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan ut sig och en kort promenad bort ligger havet och den fina lilla byn El Rompido. 

Hotellet ligger alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och hög handikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. Banorna är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder. 

Norra banan ligger en mycket kort promenad från hotellet och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare här. Den södra banan ligger precis i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe. 

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar verkligen er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Peter Johansson. 

En mycket lärorik och rolig vecka väntar på Precise Golf Resort El Rompido 

El Rompido 6 april – 13 april 2024 

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Precise Golf Resort 
  • Frukostbuffé alla dagar 
  • Middagsbuffé alla dagar, exklusive dryck 
  • 5 rundor golf på El Rompido Golf Club två 18-håls banor 
  • 8 timmar golfskola med PGA PRO Peter Johansson 
  • Fri tillgång till SPA-avdelningen 
  • Flyg Köpenhamn – Faro t/r inkl. golfbag 
  • Transfer Faro Flygplats – El Rompido, t/r 
  • Pris per person 20 895: – 

Frivilliga tillägg: 

Enkelrumstillägg 2 800: – per person 

Anmälan: 

Begränsat antal platser. Anmälan senast den 10 februari 2024 

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura. Läs mer om resan och anmäl dig på onetravelgolf.se 

Preliminära flygtider med SAS: 

06 april Köpenhamn – Faro 15:05 – 17:55 

13 april Faro – Köpenhamn 18:45 – 23:25 

Vi har ordnad resegaranti via Kammarkollegiet för din säkerhet.