Åk med PGA PRO Peter Johansson till fantastiska El Rompido

 

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal.
Vi bor på femstjärniga Precise Golf Resort El Rompido, som är ett designerhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har ni allt i er närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan, El Rompido GC, ut sig och en kort promenad bort ligger havet och den fina lilla byn El Rompido.

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och hög handikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. Banorna är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder.

Norra banan ligger en mycket kort promenad från hotellet och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger precis i anslutning till hotellet och är lite trixigare och det gäller att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Peter Johansson. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

En lärorik och rolig vecka väntar på Precise Golf Resort El Rompido

Golfskola med Peter Johansson 1 – 8 april 2023
  • 7 nätter med del i dubbelrum på Precise Golf Resort El Rompido
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middagsbuffé alla dagar, exkl. dryck
  • 5 rundor golf på El Rompido GC två banor
  • 8 timmar golfskola med PGA PRO Peter Johansson
  • Fri entré till SPA-avdelningen
  • Flyg Köpenhamn – Faro t/r inkl. golfbag
  • Transfer Faro Flygplats – El Rompido, t/r

Pris per person 17 995: –

Frivilliga tillägg:

Enkelrumstillägg                                                                 2 600: – per person

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Anmälan:

Begränsat antal platser! Anmälan senast den 1 dec 2022 via anmälningsformuläret här nedanför. Läs mer om resan och anmäl dig på onetravelgolf.se

Preliminära flygtider med SAS:

1 april Köpenhamn – Faro         15:05 – 17:55

8 april Faro – Köpenhamn         18:45 – 23:25

Vi har ordnad resegaranti via Kammarkollegiet för din säkerhet.