Menu
 Startsidan
 Banan
 Hållbart företagande
 Greenfee, Värpinge
 Vägbeskrivning
 Nyheter
 Värpinge GK
 S:t Hans GK
 Tävling
 Träning
 Pro / Instruktör
 Fåren på Värpinge
 Gårdsbutik
 Värpinge Grön CSA
 Bild

Banägare, Håkan Rasmusson och klubbens förste ordförande, Erik Remvig


Kolla in Värpinge Golfklubb på Facebook!
Värpinge Golfklubb

Värpinge Golfklubb är en ung golfklubb som startades 17 dec 2001. Vi har en bra blandning av unga och gamla, erfarna och nya golfspelare som medlemmar, vilka vi tar hand om på bästa sätt.

Klubben har ett nyttjanderättsavtal med Värpinge Golfbana, vår hemmabana. Därför sköter klubben det idrottsliga medan banägaren Håkan Rasmusson ansvarar helt för driften av golfanläggningen.

Värpinge GK's ambition är att skapa ett attraktivt program för våra medlemmar med fokus på idrott, tävling och social aktiviteter. Vårt idrottsfokus hanteras av vår Pro Peter Johansson, som är beredd att sköta träning för gamla och unga i form av träning individuellt och i grupp. I Peters regi kan vi även erbjuda träning för juniorer och knattar. Peters aktiviteter finns bl a att läsa om på Golfbanans hemsida och på anslagstavlan i klubbhuset.

Under året arrangeras också ett antal tävlingar – klubbtävlingar går alltid på lördagar – som singelspel, partävlingar och scramble. Normalt går dessa över 9 hål, men det finns några få på 18 eller 36 hål (klubbmästerskap). Under säsongen pågår också en matchtävling.

Eftersom klubben är en ideell förening krävs en del insatser av medlemmarna. För att leda tävlingsverksamheten finns en Tävlingskommitté under ledning av Göran Nilsson.

Juniorverksamheten är inte enbart träning utan vi försöker hitta varierande aktiviteter naturligtvis med inriktning på spel med klubba och boll och där alla i synnerhet juniorer välkomna med idéer om vad som kan göras. Juniorkommittén leds av Martin Oltegen som gärna tar hjälp av fler föräldrar.

Vi har två aktiva grupper som träffas varje vecka. En för seniorer på tisdagar kl 9:00 och en för alla till After Work Golf på torsdagar kl 18:00.

De mer mogna medlemmarna är ofta vana att klara sig själva. Om någon medlem saknar någon form av aktivitet och känner sig manad att dra igång den så är hon/han mycket välkommen att kontakta Martin Oltegen.

Vi är också beredda att skicka intresserade medlemmar på klubbdomarkurser, tävlingsledarkurser, kurser om golf för barn och ungdom, vilka anordnas i golfdistriktets regi.

För att leda denna verksamhet inom klubben har klubben en styrelse och för 2016 ser den ut så här:
 • Martin Oltegen, Ordförande
 • Valdemar Bjerseth, Ledamot - Juniorrepresentant
 • Marina Nyman, Ledamot - Sociala aktiviteter
 • Anders Strömberg, Ledamot - Tävlingsansvarig
 • Ragnar Lindahl, Ledamot - Träningsansvarig
 • Anders Widell, Suppleant - Marknadsföringsansvarig
 • vakant, Suppleant


  Om ni önskar kontakta någon i styrelsen så finns telefonnr och mailadress på kansliet, eller kan ni skicka ett mail till Martin Oltegen.
 •  

  ©Copyright 2017 Värpinge Golfbana
  Besöksadress: FACKKLUBBSVGEN 2, Postadress: RINNEBÄCKS GÅRD 227 63 LUND
  Email:
  INFO: 046 - 18 99 25   FAX: 046 - 18 99 05


   
    AKTUELLT KONTAKTA OSS  
  TORSDAG 23 MARS 2017
  VÄRPINGE
  GOLFBANA
  [Fler Nyheter]