Knatteträningen för 6-12-åringar startar den 24 april vid Värpinge golfbana. Den 23 april arrangeras PROVA PÅ ytterligare en gång mellan 11:30 och 13:00. Ingen föranmälan behövs. Därefter bjuder vi på korv och dryck till såväl knattar som föräldrar.

Som nyhet för i år kan knattarna få ett lokalt grönt kort, när man klarat sexhålsbanan på 30 slag. Dessutom får man då även möjlighet att som medlem tillsammans med vuxen spela på stora banan. Det är alltid gratis även som ickemedlem att spela på knattebanan!

Träning med instruktör kostar 695 kronor. Om man blir medlem är priset 995 kronor, vilket inkluderar medlemskap i Svenska Golfförbundet där man får tidningen Svensk Golf och registrering i handikappsystemet efter avlagt officiellt grönt kort.

Före sommaren planeras en pitch and putt tävling på knattebanan, där en knatte tillsammans med en vuxen bildar lag.

STEN LINDHOLM
Ordförande