One Travel Longstay är på Islantilla som är beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.
Vi bor på fantastiska AMA Islantilla Golf Resort, som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Lägenheterna, som är på hela 110 kvm, är mycket ljusa och moderna. Här har ni två sovrum, badrum, vardagsrum med soffa, tv och matbord samt ett fullutrustat kök. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Här finns bl.a. utomhuspool, inomhuspool, jacuzzi och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Från lägenheterna är det ca 800 meter ner till centrum och stranden, där det finns flera butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kan kombinera olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom mycket bra träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener.

Under perioden 14 oktober – 25 november 2023 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats på Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse* Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på vår longstay.

 

 

Longstay Islantilla hösten 2023 v1