Longstay på Islantilla med One Travel & PRO Peter Johansson

Varmt välkommen att boka din plats på vår populära longstay!

One Travel Longstay går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal. Vi bor på The Residences Apartments Islantilla, som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Lägenheterna är ljusa och moderna med två sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa, tv och matbord samt ett fullutrustat kök. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Här finns bl.a. utomhuspool, inomhuspool, jacuzzi och gym, och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Från lägenheterna är det ca 800 meter ner till centrum och stranden, där det finns flera butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kan kombinera olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på longstay har obegränsad tillgång till banan.

Om du stannar mer än 28 nätter kan du välja mellan fri golf på Islantilla GC alternativt kan du välja att spela 16 rundor på Islantilla samt 4 rundor fördelat på Monacilla GC och/eller Bellavista GC.

Under perioden 29 januari – 26 mars 2022 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats på Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på longstay. På vår longstay ingår även ca 2 timmars Golf Clinic varje vecka! För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen.
Det är ca 50 minuter till Islantilla från Faro och ca 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området.

Vår Longstay på Islantilla inkluderar följande:

Boende i 2-sovrumslägenhet på Islantilla The Residences Apartments Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka Obegränsad golf på Islantilla Golf Course med förbokade starttider
2 timmar Golf Clinic per vecka

Fri tillgång till SPA avdelning & Gym Fritt Wi-Fi
Fri Parkering

Pris 14 dagar Pris 28 dagar Pris 42 dagar

18 500: – för 2 personer 29 000: – för 2 personer 42 000: – för 2 personer

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar. Stannar du 28 nätter? Välj golfupplägg med Monacilla och Bellavista.

Valfria tillägg:

Lägenhet för eget bruk Pris efter förfrågan

Anmälan: Via mail till info@onetravel.se
Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer?
Kontakta oss så ordnar vi det. One Travel har reseavtal med Kammarkollegiet * Golf PRO/värd finns på plats vid minst 10 deltagare.
Vid för få deltagare utgår Golf Clinic och resan sker på egen hand.
Läs mer om vår longstay på vår hemsida:

www.onetravelgolf.se
info@onetravel.se