Varmt välkommen till underbara Vilamoura i Portugal!

Följ med Peter Johansson till Portugal och spela golf på några av Vilamouras fem berömda mästerskapsbanor på Dom Pedro Golf. Vilamoura är ett av Algarves mest populära turistmål, mycket känt för sin stora marina och sina fantastiska sandstränder Vilamoura Beach och Falésia. Resmålet ligger cirka 18 km från Albufeira och 24 km från den internationella flygplatsen Faro.

Vårt hotell Hotell Dom Pedro Vilamoura har ett mycket bra läge mellan marinan och stranden i Vilamoura. Marinan i Vilamoura är spektakulär och här finns alla de främsta restaurangerna, och det är bekvämt gångavstånd på ca 150 meter till den vackra sandstranden. Hotellet erbjuder restaurang, barer, WiFi, pool och reception 24 timmar om dygnet. Här finns även ett mycket fint SPA.

Upplev den bästa golfen i Algarve med Dom Pedro Golf och Vilamouras berömda fem mästerskapsbanor – Victoria (värd för VM 2005 och Portugal Masters sedan 2007), The Old Course, Pinhal, Laguna och Millennium. På golfskolan kommer vi att spela 5 rundor golf på Pinhal GC, Millenium GC samt Victoria GC. Om man önskar finns det möjlighet att lägga till en extra runda på vår lediga dag.

Utöver golf så finns det mycket att göra i Vilamoura. Man kan till exempel spela tennis, segla, dyka, vindsurfa, åka på djuphavsfiske, utforska de romersak ruinerna eller gå på kasino för att nämna några aktiviteter. Att bara strosa runt i den fantastiska marinan är ett måste.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår tränare Peter Johansson. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.En lärorik och rolig vecka väntar på Vilamoura!

Vilamoura Peter Johansson 20 mars – 27 mars 2021