GolfMartin Longstay på Islantilla med golfpro Peter Johansson

 

Varmt välkommen att boka din plats på vårens populäraste longstay!

Vår longstay är på Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.
Vi bor på The Residences Islantilla, som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Lägenheterna är ljusa och moderna med två sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa, tv och matbord samt ett fullutrustat kök. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bl.a. två utomhuspooler, inomhuspool, jacuzzi och gym, och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns flera butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på longstay har obegränsad tillgång till banan.
Nytt för 2021 är att vi även har tillgång till en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

Under perioden 30 januari – 13 mars 2021 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats i Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på Longstay. På vår Longstay ingår ca 2 timmars Golf Clinic varje vecka! För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen.
Det är ca 50 minuter till Islantilla från Faro och ca 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.

 

Vår Longstay på Islantilla inkluderar följande:

Boende i 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
Obegränsad golf på Islantilla Golf Course med förbokade starttider
GolfClinic med PRO Peter Johansson 2 timmar per vecka

Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym Fritt Wi-Fi
Fri parkering

Pris 14 nätter.  17 995: – för 2 personer

Pris 28 nätter.  27 995: – för 2 personer

Pris 42 nätter.  42 995: – för 2 personer

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar.

Valfria tillägg:

Frukostbuffé
Middagsbuffé, exkl. dryck
Lägenhet för eget bruk
1 runda på El Rompido GC per vecka

100: – /person/dag
200: – /person/dag Pristillägg efter förfrågan 475: – /person/vecka

page1image55525760

Anmälan: Begränsat antal platser. Anmälan senast den 10 december 2020 till GolfMartin Travel på viktoria@golfmartintravel.se
Läs mer om resan på www.golfmartintravel.se

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer?
Kontakta oss så ordnar vi det.
GolfMartin Travel AB har reseavtal med Kammarkollegiet
Golf PRO/värd finns på plats vid minst 10 deltagare. Vid för få deltagare utgår GolfClinic och resan sker på egen hand.

page1image55535552 page1image55535360 page1image55535168

page1image44661632