Varmt välkommen att boka din plats på höstens populäraste longstay med Golf PRO Peter Johansson! 

Vår longstay går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal. Vi bor på AMA Hotel som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med två sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa, tv och matbord samt ett modernt kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bl.a. två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym, och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger. 

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor , putt och pitchgreener. Du som reser med oss på longstay har obegränsad tillgång till banan. 

På vår Longstay Academy kommer PGA PRO Peter Johansson vara er tränare och värd.
Peter erbjuder alla ett par timmar träning under varje vecka på er longstay och för er som önskar det så arrangeras veckotävlingar där ni får utmana era nyfunna vänner. 

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. 

Det är ca 50 minuter till Islantilla från Faro och ca 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse. 

En riktigt härlig höst väntar er på Islantilla! 

longstay 9 nov-7 dec 2019